نوشته شده توسط : akhbarrasane

علی‌رغم قولی که دولت بختیار داده بود، پخش مستقیم مراسم ورود امام پس از دقایقی قطع و موجب خشم شدید مردم شد. پرشورترین استقبال تاریخ از فرودگاه تا بهشت زهرا (محل سخنرانی امام) از ایشان به عمل آمد.

امام خمینی در فرودگاه در جمع مستقبلین از همه طبقات تشکر کردند و خروج شاه و ورود خود را گام نخست پیروزی دانستند. امام رژیم سلطنتی پهلوی را غیر قانونی خواندند. ایشان اعلام کردند که: "من دولت تعیین می کنم".

ایشان در پیامی به افسران و سربازان امام خمینی خواستار عدم حمایت آنان از دولت بختیار شدند.

امام در جمع اعضای کمیته استقبال نیز به تشریح دستاوردهای انقلاب پرداختند و شعار ملیت و ملی‌گرایی را ترفندی برای انحراف نهضت دانستند. امام خمینی هم‌چنین در جمع طلاب درباره بازگشت به قم صحبت کردند.

نهضتی که با قیام مردم قم در خردادماه 1342 آغاز شده بود، سرانجام در نخستین ساعات صبح روز دوازدهم بهمن‌ماه 57 و با بازگشت تاریخی رهبرش به ایران وارد مرحله‌ تازه‌ای شد و ده روز بعد نیز با فروپاشی کامل رژیم شاهنشاهی منجر به پیروزی واپسین انقلاب قرن بیستم شد.

پس از راهپیمایی بزرگ اربعین 57، ملت ایران نشان داد که با وجود رفتن شاه، هنوز انقلاب را ناتمام می‌داند و در حالی‌که از شدت کشتار مردم توسط گارد شاهنشاهی کاسته شده بود اما تحولات سیاسی شتاب تازه‌ای به خود گرفته و رهبر انقلاب مصمم بودند تا به میهن بازگردند.

در روزهای منتهی به 12 بهمن ماه و به دنبال افزایش شایعات درباره بازگشت آیت‌الله خمینی به ایران، دولت شاهپور بختیار اقدام به بستن فرودگاه تهران می‌کند اما در پی تحصن، تظاهرات و فشار مردم فرودگاه مهرآباد مجدداً گشوده می‌شود و سرانجام در صبح روز 12 بهمن، با استقبال میلیونی و تاریخی مردم رهبر انقلاب پس از 14 سال تبعید به کشور بازمی‌گردند و پس از توقفی کوتاه در فرودگاه مهرآباد، برای ادای احترام به مقام شهدای انقلاب به سمت قطعه هفدهم بهشت زهرا حرکت و در ساعت 13 عصر در میان شعارهای جمعیت بی‌شمار حاضر در بهشت زهرا سخنانشان را با گرامیداشت یاد شهدای انقلاب و تسلیت به بازماندگان آنها، آغاز کرده و می‌فرمایند: سرنوشت هر ملتی به دست خودش است... مگر پدرهای ما ولی ما هستند؟ مگر آن اشخاصی که درصد سال پیش از این، هشتاد سال پیش از این بودند، می توانند سرنوشت یک ملتی را که بعدها وجود پیدا کنند، آنها تعیین بکنند؟، این ملتی که سرنوشت خودش با خودش باید باشد، در این زمان می گوید که ما نمی خواهیم این سلطان را. وقتی که اینها رای دادند به اینکه ما سلطنت رضاشاه را، سلطنت محمدرضاشاه را، رژیم سلطنتی را نمی خواهیم، سرنوشت اینها با خودشان است...

با ورود امام به کشور، انقلابیون جانی تازه می‌گیرند و نهضت مخالفت با رژیم شاهنشاهی وارد مرحله تازه‌ای می‌شود. آیت‌الله خمینی وعده می‌دهند که هرچه زودتر دولت انقلاب را معرفی کنند و سرانجام نیز در 15 بهمن‌ماه شورای انقلاب مرحوم مهدی بازرگان را به‌عنوان نخست‌وزیر دولت موقت انقلاب انتخاب می‌کند.

فردای انتصاب مهندس بازرگان، به دعوت آیت‌الله خمینی راهپیمایی بزرگی در سراسر کشور برای حمایت از دولت موقت برگزار و سه روز بعد نیز تظاهراتی کوچک به طرفداری از دولت بختیار انجام می‌شود اما تعداد تظاهرکنندگان آن‌قدر نیست که انقلابیون و دولت موقت را نگران ‌کند.

در روزهای بعد، امام خمینی به شدت در برابر خواسته عده‌ای از انقلابیون برای صدور دستور نبرد مسلحانه با ارتش شاهنشاهی مقاومت می‌کنند و در سخنانی ضمن قدردانی از پیوستن افسران نیروی هوایی به صفوف ملت، می‌فرمایند: به اینهایی که متصل نشده‌اند، می‌گوییم متصل بشوید به ملت... خیال نکنید که اگر رها کردید ما می‌آییم و شما را به دار می‌زنیم. این چیزهایی است که کسان دیگر درست کرده‌اند والا این همافرها که آمدند و متصل شدند، ما با کمال عزت و سعادت آنها را حفظ می‌کنیم. ما می‌خواهیم که مملکت قوی باشد، ما می‌خواهیم نظام محفوظ باشد لکن نظامی که در خدمت ملت باشد.

بیست و یکم بهمن‌ فرا می‌رسد و دولت بختیار و فرماندهان ارتش می‌کوشند با اعلام حکومت نظامی مردم را از حضور در خیابانها منصرف سازند و در عین حال زمینه‌های انجام یک کودتای نظامی را نیز فراهم کنند اما فرمان تاریخی امام برای نادیده گرفتن اعلامیه ارتش توسط مردم و باقی‌ماندن آنها در خیابانها، انقلاب را لحظه به لحظه به پیروزی نزدیکتر می‌کند و ادامه یافتن نبرد میان مردم و همافران با نیروهای گارد شاهنشاهی در تهران در نهایت به عقب‌نشینی ارتش منجر شده و عصر روز بیست و دوم بهمن‌، با سقوط آخرین دولت رژیم شاهنشاهی، حکومت به انقلاب منتقل و دوره تازه‌ای از تاریخ ایران آغاز می‌شود.

دوره‌ای که به تعبیر امام خمینی (ره) با کینه‌توزی‌ها، توطئه‌ها و خدعه‌های دشمنان قسم‌خورده این انقلاب همراه خواهد بود: توجه داشته باشید که انقلاب ما از نظر پیروزی بر دشمن هنوز به پایان نرسیده است. دشمن از انواع وسایل و دسایس بهره مند است و توطئه ها در کمین است. تنها هوشیاری و انضباط انقلابی و اطاعت از فرمان های رهبری و دولت موقت اسلامی است که توطئه ها را نقش بر آب می سازد ... با دولت موقت اسلامی همکاری نمایید تا با حول و قوه الهی هر چه زودتر با همکاری یکدیگر ایران اسلامی آباد و آزاد را مورد غبطه جهانیان بسازیم.



:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : akhbarrasane

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه امروز شورای مرکزی این فراکسیون، گفت: جلسه شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس صبح امروز و پیش از آغاز جلسه علنی مجلس، با حضور تمامی اعضا و رئیس مجلس برگزار شد.

وی با بیان اینکه رئیس مجلس در این جلسه گزارشی از سفرش به عراق به اعضای فراکسیون ارائه داد، افزود: لاریجانی در این جلسه بر جایگاه مهم ایران در منطقه تأکید کرد و گفت که در سفرش به عراق در دیدارهایی که داشته بر این نکته تأکید شده است.

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان، اظهارداشت: در بخش دیگری از این جلسه موضوع بررسی قراردادهای جدید نفتی مورد بررسی قرار گرفت و لاریجانی گفت که این قراردادها توسط حقوقدانان مجلس مورد بررسی قرار می‌گیرد.

جعفرزاده ایمن‌آبادی تصریح کرد: در ادامه این جلسه رئیس مجلس گفت که قراردادهای جدید نفتی تاکنون خلاف قانون اساسی نبوده است.

وی در پایان با بیان اینکه در بخش دیگری از این جلسه موضوع انتخابات مورد بررسی قرار گرفت، خاطرنشان کرد: در این جلسه تعدادی از اعضا مباحثی پیرامون بررسی صلاحیت‌ها در شورای نگهبان مطرح کردند که لاریجانی ضمن دعوت نمایندگان به آرامش، از آن‌‌ها خواست که با شورای نگهبان همکاری و تفاهم داشته باشند.



:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : akhbarrasane

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت صبح یکشنبه در آستانه سی و هفتمین دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، با حضور در مرقد حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران و گلزار شهدای بهشت زهرا، با آرمان‌های والای امام راحل و شهیدان

 

انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تجدید میثاق کردند.

حجت‌‍الاسلام حسن روحانی، وزرا و معاونین رئیس‌جمهور در این مراسم که حجت الاسلام سید حسن خمینی تولیت حرم مطهر امام خمینی(ره) نیز حضور داشت، با نثار تاج گل و قرائت فاتحه، یاد و خاطره امام خمینی(ره) را  گرامی داشته و بر تداوم راه و آرمان های امام راحل تاکید نمودند.

رئیس‌جمهور و اعضای دولت همچنین با حضور بر مزار شهدای هفتم تیر و هشتم شهریور و شهیدان رجایی، باهنر و بهشتی و نیز گلزار شهدای بهشت زهرا به مقام شامخ شهیدان دولت، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ادای احترام کردند.



:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : akhbarrasane

در سی امین روز از دی ماه 1394 دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات اسفند ماه سال با رهبر معظم انقلاب دیدار داشتند اگرچه این دیدار همچون سال های گذشته به طور مرسوم برگزار شده است اما بخشی از بیانات رهبری انقلاب قابل توجه است.

 

رهبر معظم انقلاب در بخشی از بیاناتشان می فرمایند: در مورد انتخابات توجّه کنیم که انتخابات یک رقابت است، یک مسابقه‌ی ملّی است بین آحاد کشور؛ اگر این مسابقه خوب و سالم و قوی برگزار شد، در بین این تیم­های مختلف هر تیمی ببرد، افتخارش مال فدراسیون خواهد بود. این‌جوری است دیگر. وقتی تیمهای ورزشی خوب بازی کنند، چه تیم الف، چه تیم ب، چه تیم پ اگر برد، فدراسیون از بازی قوی و سالم اینها به خود می­بالد. انتخابات هم همین‌جور است؛ اگر ملّت ایران، خوب، قوی، جازم و عازم وارد میدان بشود و صندوقهای رأی را از رأی خود و عزم خود پُر کند، ایران خواهد بالید، جمهوری اسلامی خواهد بالید و افتخار خواهد کرد؛ حالا هر که ببرد، هر که ببازد. در واقع بُرد و باختی برای ملّت وجود ندارد؛ ملّت در هر صورت برنده است. این نکته‌ی اساسی در باب انتخابات است.

اگرچه ایشان مساله انتخابات در بیان به یکک رقابت ورزشی ملی بین آحاد کشور تشبیه کرده اند اما بیان امروز ایشان حاصل سالها تجربه تلخ و شیرین در عرصه انتخابات کشور است.

اگر به تاریخ انتخابات های مختلف کشور نگاهی بیاندازیم بهتر متوجه این موضوع می شویم که چطور بخشی از سیاسیون از درک این موضوع عاجزند و انتخابات را به تمام مسایل کشور گره می زنند شاید برای اول بار پس از جنگ تحمیلی انتخابات دوم خرداد 76 بود که مساله انتخابات صرفا دیگر انتخابات نبود و جناحی به صورت ناجوانمردانه این تهمت را به سیستم انتخاباتی کشور زد: «می نویسیم خاتمی، می­خوانیم ناطق!» این جمله بیانگر این مساله بود که انتخابات دیگر یک مساله ملی نیست بلکه به یک مساله جناحی تبدیل شده است تا جایی که یک جناح خاص حاضر برای پیروزی خود اصل انتخابات را زیر سوال ببرد اگر چه با رای آوردن کاندیدای مطلوب اصلاحات این فتنه ناتمام ماند ولی خود یک هشدار بود که در یک رقابت ملی یک طرف به راحتی حاضر به پذیرفتن نتیجه باخت نیست و در صورتی که ببازد ممکن است دست به کار نابجایی بزند.

انتخابات مجلس ششم هم به همین شیوه جلو رفت جناح اصلاحات حاضر نشد در یک رقابت سالم حاضر شود تقلب گسترده آن انتخابات که توسط عوامل وزارت کشور و شخص تاجزاده صورت گرفته بود خود بیانگر این بود که بازهم یک جناح خاص حاضر برای پیروزی در انتخابات دست به هر کاری بزند. اصلاح طلبان اگرچه با تقلب پیروز میدان شده بودند ولی دست از تخریب بر نمی داشتند و اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس جمهور پیشین، را که در تهران با تقلب اصلاح طلبان به رتبه سی ام تنزل یافته بود آقاسی خطاب می کردند آنها حتی آن دسته از رقبایشان که مجلس راه یافتند را نتوانستند تحمل کنند و اعتبارنامه افرادی چون حداد عادل را ماه ها در حالت معلق نگه داشتند.

این دومین زنگ خطری بود که از انتخابات به گوش می رسید اما هنوز جدی نبود جناح اصلاحات حاضر بود برای پیروزی دست به هر کاری بزند درست مثل بازیکنان تیم های عربی که برای اتلاف وقت خود را به زمین می اندازند!

اتفاق بعدی در انتخبات مجلس هفتم افتاد درست آنجایی که اصلاح طلبان مجلس ششم بخاطر عدم تایید صلاحیت قوه مقننه کشور را به تعطیلی کشاندند و زنگ خطر بعدی را به صدا در آوردند اگر چه نظام از این مرحله نیز عبور کرد ولی در انتخابات سال 88 اوضاع تفاوت کرد دیگر جناح اصلاحات به این نتیجه رسیده بود که به قول سعید حجاریان، یک از تئوریسین های اصلاح طلبان، اصلاحات برای بقا خون می خواهد.

اصلاح طلبان وقتی عدم اقبال مردم به خود را دیدند به نظام همان تهمتی را زدند که در انتخابات مجلس ششم خود مرتکب آن شده بودند و مردم را به این بهانه به خیابان ها کشاندند که منجر شد به فتنه 88 و کام مردم را که با حضور بی سابقه خود در انتخاب برنده اصلی این رقابت بودند با آشوب و فتنه تلخ کردند در واقع می بینم اگر گروهی از سیاسیون دید درستی از انتخابات داشته باشند و آن را یک رقابت ملی تلقی کنند همواره کام مردم شیرین خواهد ماند اما اگر عده ای با استفاده از تقلب، تخریب و آشوب بخواهند بر مردم سلطه پیدا کنند این همه ما هستیم که متضرر خواهیم شد پس بهترین راهکار این است که جلوی آن دسته از سیاسیون که می خواهند طعم خوش و شیرین پیروزی را بر ملت ایران تلخ کنند بایستیم و نگذاریم کام­مان تلخ شود.

بنابراین بهترین راهکار برای بدست آوردن یک پیروزی ملی شرکت با شکوه و پرنشاط در انتخابات بدور از هر حاشیه ای است چرا که در غیر این صورت این دشمن است که از ضعف و اختلاف داخلی ما بهره لازم را می برد.



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : akhbarrasane

حجت‌الاسلام حسن روحانی لحظاتی پیش در آئین تجدید میثاق دولتمردان با آرمان‌های والای امام خمینی (ره) که در آستانه دهه مبارک فجر در حرم مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت، اظهار داشت: در آستانه روز ورود حضرت امام خمینی (ره) بعد از سال‌ها تبعید در ترکیه، نجف و پاریس به ایران اسلامی هستیم،

 

روزی که برای مردم روز به یاد ماندنی در تاریخ این کشور بود.

وی گفت: 12 بهمن، 22 بهمن و دهه فجر قطعه‌ای از تاریخ این سرزمین است که به عنوان هویت این ملت و این تاریخ می‌تواند باشد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه همواره در میان همه ملت‌ها مقاطعی از تاریخ و شخصیت‌های استثنایی هویت آن ملت‌ها را ساختند، افزود: 12 و 22 بهمن‌ماه این چنین است و امام بزرگوار، نیز یک شخصیت استثنایی در تاریخ این سرزمین بود.

حجت‌الاسلام روحانی با تاکید بر اینکه راه امام و اصول امام (ره) همواره برای ما راهگشا و راهنما بوده و خواهد بود، خاطرنشان کرد: امروز هم رهبر معظم انقلاب شجاع و مدیر، همان مسیر و همان راه را ادامه می‌دهند.

وی با اشاره به شجاعت و ایستادگی امام خمینی (ره) در برابر استبداد و قدرت‌های بزرگ و شهامت و شجاعت امام در بازنگری و تغییر گفت: شجاعت امام در جنگ و مقاومت و در صلح و شرایط جدید بعد از جنگ در کشور همه آنها برای ما درس‌آموز بود.

* فتوای سیاسی رهبر معظم انقلاب

وی با اشاره به فتواهای سیاسی رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: ما دیدیم فتواهای رهبر معظم انقلاب در حق‌الناس بودن رای و نرمش قهرمانانه در ایجاد شرایط نوین راهگشا و تاثیرگذار بود.

حجت‌الاسلام روحانی با اشاره به قدرت ایمان امام خمینی (ره) گفت: در آن مقطع که در دیدگاه غرب و شرق قدرت ایمان و دین به حساب نمی‌آمد و می‌گفتند دوران ایمان و دین گذشته است امام قدرت ایمان و دین را نشان داد که چگونه این قدرت می‌تواند یک انقلاب و نهضت را به ثمر برساند و چگونه تخت استبداد را در یک سرزمین از بین ببرد.

* استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی عامل عزت انقلاب اسلامی است

رئیس جمهور با بیان اینکه راه بازگشت عزت در انقلاب اسلامی همان استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی است، بیان داشت: آزادی نه به معنای هرج و مرج بلکه آزادی به معنای آزادی در بیان، تصمیم و آزادی در انتخابات و آزادی برای پیشرفت کشور است.

وی ادامه داد: استقلال نه به معنای انزوا، استقلال به معنای ایستادگی در برابر استبداد دیگران است.

* نه بیگانه پرستیم و نه بیگانه ستیز

حجت‌الاسلام روحانی با بیان اینکه ما نه بیگانه پرستیم و نه بیگانه ستیز هستیم، تاکید کرد: امام از روز اول به ما یاد داد که دین و دین سالاری در کنار مردم‌سالاری است.

رئیس جمهور گفت: زمانی که شعار مردم استقلال، آزادی و غیره بود امام خمینی (ره) حکومت اسلامی را تفسیر کرد و بیان فرمودند حکومت ما جمهوری اسلامی است که از همان روز شعارها به استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی تبدیل شد.

وی افزود: امام خمینی (ره) خوب تبیین کردند که بقا در صورتی امکان‌پذیر است که مردم و آرای آنان پشتوانه باشد.

حجت‌الاسلام روحانی با اشاره به تاکید امام خمینی (ره) بر داشتن پایگاه ملی عنوان کرد: امام خمینی (ره) فرمودند اگر می‌خواهید پایگاه ملی داشته باشید کاری کنید که دل مردم را به‌دست آورید و با پشتیبانی مردم می‌توانید نظام را حفظ کنید.

* بیان صریح امام خمینی در ارتباط با پشتیبانی مردم

وی با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) صریح فرمودند جمهوری اسلامی با رأی مردم بوده است، تاکید کرد: رئیس جمهور و نمایندگان مجلس با رأی مردم انتخاب می‌شوند و همه امور دست مردم است و این جمله امام روشن می‌سازد که پایه نظام در چارچوب و مقررات اسلامی رأی و نظر مردم است.

وی ادامه داد: امسال خوشبختانه ایام پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر از یک سمت با پیروزی مردم بر اساس منطق و استدلال در برابر 6 قدرت جهان و پایان تحریم‌ها و از بین رفتن زنجیر فشار و تحریم همراه شد و از یک سوی دیگر با احترام بیشتر جهانیان نسبت به ملت ایران  مقارن شد.

وی با اشاره به تقارن دو رویداد مهم دیگر ادامه داد: از طرف دیگر دهه مبارک فجر تا اوایل اسفندماه و برگزاری دو انتخابات مهم پیش رو نیز مقارن شده است.

رئیس جمهور با بیان اینکه حضور مردم در انتخابات کارساز خواهد بود، خاطرنشان کرد: هیچ چیز نمی‌تواند امید مردم را بگیرد، نباید به صندوق آراء پشت کنیم، اگر خرداد 92 نبود امروز پیروزی مذاکرات و پایان تحریم‌ها را تجربه نمی‌کردیم.

وی عنوان کرد: امروز باید همان راه ادامه یابد، مردم باید پای صندوق‌ها بشتابند و بهترین‌ را برای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان برگزینند.

رئیس جمهور تاکید کرد: این روزها انتظار این است که از طرف شورای نگهبان امید بیشتری به جامعه برگردد و مردم به طور بازتر و با توان انتخاب بیشتر با انتخاب گسترده‌تری مواجه باشند.

وی با بیان اینکه احترام به امام خمینی (ره) احترام به راه امام و اصول امام و بیت امام است، ادامه داد: این ایام مبارک را به ملت ایران، رهبر معظم انقلاب و بیت مکرم امام خمینی (ره) که در نهضت انقلاب اسلامی، پیروزی و استقرار نظام زحمت کشیدند و بار مسئولیت سنگینی بر دوش گرفته و عزیزانی را در این راه تقدیم کرده‌اند تبریک و تهنیت می‌گویم.

* نباید از سخنان امام به عنوان ابزار جناحی استفاده کرد

وی همچنین ضمن تبریک این ایام به حجت‌الاسلام سید حسن خمینی بیان داشت: در کنار حرم امام خمینی (ره) این مرقد مطهر بار دیگر پیمان می‌بندیم که راه امام را ادامه داده و مسیر بر حق آن امام را ادامه دهیم.

رئیس جمهور رفتار و اصول امام خمینی (ره) را یک مجموعه دانست و خاطرنشان کرد: نباید بخشی از رفتار و اصول امام را گرفت و برخی دیگر را ول کرد، نباید از سخنان امام به عنوان ابزار جناحی استفاده کرد.

وی افزود: یک درخت مثمرثمر باید همه روز آن به تصویر کشیده شود، اگر همیشه تصویر زمستان آن نشان داده شود ناحق است، باید بهار و تابستان و پاییز آن درخت را نیز نشان داد و به شاخه‌سار پر میوه آن نیز توجه کرد.

حجت‌الاسلام روحانی گفت: همه باید تابع مجموعه اصول و راه امام باشیم نه تنها با زبان بلکه در عمل نیز تابع رفتار و اصول امام خمینی (ره) باشیم.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: از مردم ایران درخواست می‌کنم مثل همه ساله و بیشتر از سال‌های گذشته در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن حضور یابند.

رئیس جمهور در پایان با بیان اینکه 22 بهمن روز آزادی ملت ایران، روز استقلال، روز امام و روز پایان ظلم است و روز نور است، تصریح کرد: روز 22 بهمن در سراسر کشور زن و مرد، پیر و جوان در راهپیمایی شرکت خواهیم کرد و به جهانیان خواهیم گفت که همواره پیرو خط امام هستیم و این راه را ادامه خواهیم داد.



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 بهمن 1394 | نظرات ()